Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

8-11-1970 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-2

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής (Β’ Όμιλος) το ντέρμπι των δυο γειτονικών πόλεων προσέλκυσε περίπου 7.000 φιλάθλους που είδαν τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια αναμέτρηση που δεν ανέδειξε νικητής καθώς έληξε με 2-2.


Ο Φραγκάκης άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό καθώς έγινε ο τελικός αποδέκτης της όμορφης προσπάθειας Χόνδρου – Νεοχωρίτη. Ο Χονδρός ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους στο 36ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσίγκου.

Οι αρχηγοί των ομάδων Νεοχωρίτης - Αϊβάζης
με τον διαιτητή Κατσώρα (Θεσσαλονίκης).
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 58ο λεπτό με τον Ρεκιντζόγλου και ισοφάρισαν λίγο πριν τον τέλος με τον Σβιντρίδη.

Μετά και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής η Ξάνθη βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και ισόβαθμους τους Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμαριά, Άρη Πτολεμαϊδας και Εδεσσαϊκό.  

Ξάνθη: Χατζηευφραιμίδης, Διαμαντής, Ορφανίδης, Λεμονίδης, Τσιλιγκιρίδης, Χαιτίδης (60’ Ψωμάς), Νεοχωρίτης, Χονδρός, Πατινιώτης, Τσίγκος, Φραγκάκης.

Πανθρακικός: Καραγκιόζης, Μελεμενίδης, Λύκος (46’ Μαρκός), Κατσαρίδης, Τήλιος, Κεσίδης, Μουσταφα, Αιβάζης, Ξανθόπουλος, Ρακιντζόγλου, Σβιντρίδης.

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1970

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-2

Εισιτήρια:5601

Εισπράξεις: 124.610 δραχμές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου